Am primit astăzi colindătorii de la Grădinița și Școala Gimnazială “Ion Popescu de Coaș”

Cei mai mici, îmbrăcați în frumoase straie de sărbătoare
1 decembrie 2021
Viflaimul(Irodul)
26 decembrie 2021

Am primit astăzi colindătorii de la Grădinița și Școala Gimnazială “Ion Popescu de Coaș”

Aflați în apropierea luminatului praznic al Nașterii Domnului,

, vestea cea bună a nașterii pruncului Iisus.

Colindele noastre strămoșești au răsunat din vocile curate ale copiilor – veniți cu mic, cu mare – în fața primăriei comunei noastre.
În întâmpinarea lor și a cadrelor didactice, sub îndrumarea cărora copiii au învățat importanță menținerii datinilor și obiceiurilor strămoșești, a ieșit domnul primar Călin Achim, împreună cu angajații instituției. Acesta a împărțit, la final, dulciuri copiilor, în semn de recunoștință pentru frumoasele colinde.
În cuvântul de mulțumire, d-nul primar Călin Achim i-a îndemnat pe copii să rămână buni și cuminți, mai ales pentru că ne aflăm în perioada în care Moșul urmează să vină. Nu în ultimul rând, domnia sa a subliniat și buna colaborare existentă între Primărie și cadrele didactice ale instituțiilor educaționale ale comunei Coaș; o colaborare care este responsabilă într-o mare măsură de dezvoltarea armonioasă a vlăstarelor comunității noastre.
Îi mulțumim d-nei director Maria Elena Opriș și întregului corp profesoral pentru efortul depus în realizarea acestei surprize!